image
Sep 06, 2017

Samplified wint 'NSF Hearables Challenge'


19642791_446449412406395_7205667658188436147_nOnze partner Samplified Europe NV heeft de 1e prijs gewonnen in de Hearables Challenge, uitgegeven door de Amerikaanse Academie van Wetenschappen (The National Science Foundation). 

Hun innovatieve oplossing ‘Clementine Wear’ werd als winnaar gekozen door een panel van experts bestaande uit leden van de National Science Foundation, NineSigma en NASA. Het doel van de challenge was om innovatieve oplossingen te vinden voor spraak verstaan in rumoerige situaties die toepasbaar zijn in consumenten audio producten zoals hearables en wearables. 

ClementineWear bestaat uit een cloud/smart phone (iOS/Android) platform (ontwikkeld door Milestre BV) en het embedded Clementine Wear Audio platform, waarmee gebruikers en professionals Hearables en Wearables kunnen bedienen en programmeren. 

Samplified’s eerste product: “SnowOwl” is een wearable dat je gebruikt in combinatie met je oordopjes en is in staat het omgevingsgeluid via een algoritme te dempen zodat je de stem beter hoort. 

Meer info: https://clementinewear.com en SnowOwl is vanaf 6 september 2017 beschikbaar via het crowdfundingsplatform Indiegogo.

Informatie over het Clementine platform: http://www.askclementine.com 

Wij willen Samplified Europe NV feliciteren met hun 1e prijs en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

About us

Milèstre is a digital development agency based in Maastricht and operating all over the world. Since 2003 we build software solutions together with established companies and great startups. During the years we have developed a process that enables us to transform ideas into meaningful, intelligent and designfull experiences for mobile and web. A process where strategy, design, development and user experience are playing an important rol.

 

Contact us

Milestre BV
Ambyerstraat Zuid 82
6225 AJ Maastricht
Netherlands

Tel: +31(0)43 - 4070780
Email: info@milestre.nl
Recent Posts

Sep 06, 2017

Samplified wint 'NSF Hearables Challenge'


19642791_446449412406395_7205667658188436147_nOnze partner Samplified Europe NV heeft de 1e prijs gewonnen in de Hearables Challenge, uitgegeven door de Amerikaanse Academie van Wetenschappen (The National Science Foundation). 

Hun innovatieve oplossing ‘Clementine Wear’ werd als winnaar gekozen door een panel van experts bestaande uit leden van de National Science Foundation, NineSigma en NASA. Het doel van de challenge was om innovatieve oplossingen te vinden voor spraak verstaan in rumoerige situaties die toepasbaar zijn in consumenten audio producten zoals hearables en wearables. 

ClementineWear bestaat uit een cloud/smart phone (iOS/Android) platform (ontwikkeld door Milestre BV) en het embedded Clementine Wear Audio platform, waarmee gebruikers en professionals Hearables en Wearables kunnen bedienen en programmeren. 

Samplified’s eerste product: “SnowOwl” is een wearable dat je gebruikt in combinatie met je oordopjes en is in staat het omgevingsgeluid via een algoritme te dempen zodat je de stem beter hoort. 

Meer info: https://clementinewear.com en SnowOwl is vanaf 6 september 2017 beschikbaar via het crowdfundingsplatform Indiegogo.

Informatie over het Clementine platform: http://www.askclementine.com 

Wij willen Samplified Europe NV feliciteren met hun 1e prijs en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

© Copyright 2019 - Milestre BV
Top